Oktober 2001

Eerste MAG-bord onthuld
Gepost op Maandag, 22 oktober, 2001 door @ 16:46

Zaterdag 20 oktober jl. is in Assen het eerste MAG-bord met het onderschrift "Motorrijders welkom" onthuld. Het MAG-bord is een initiatief van Jans de Boer, regiocommissaris van de regio Noord. Het bordje kan door de verschillende MAG-regio's worden uitgereikt aan bedrijven, campings, café's etc. die aantoonbaar MAG- en motorvriendelijk zijn.

Het eerste MAG-bordje hangt trots aan de muur van Café Korsahkov aan de Rolderstraat in Assen, het café van MAG-lid Tony Nijenhuis waar de regio Noord haar regiomeetings houdt. Het bordje werd zaterdag officieel onthuld door Asser gemeenteraadslid Wiersema, in het bijzijn van een grote groep MAG-leden en pers.

Kijk voor de foto's op de MAG-internet pagina (klik op fotoarchief).

MAG finisht als 36e op TT-circuit
Gepost op Maandag, 22 oktober, 2001 door @ 16:44

Wat begon als een grap van MAG-vrijwilliger Wiebe Arts is zondag 21 oktober jl. uitgegroeid tot een serieuze test van het uithoudingsvermogen van zijn regio Noord-collega's. De regio heeft namelijk deelgenomen aan de PTT Post Run op het TT-circuit in Assen, een estafetteloop van 5 x 6 kilometer over het snelste asfalt van Nederland.

Gehuld in opvallende MAG-shirts liepen Wiebe Arts, Bert Matter, Fred Kemkers, Jans de Boer en Jelle Kazimier de longen uit het lijf om de MAG te promoten. En het resultaat mag er zijn: de regio Noord finishte als 36e van de 70 deelnemende teams.

Kijk voor de foto's op de MAG-internet pagina (klik op fotoarchief).