Augustus 2002

Nieuw op MAG-internetpagina
Gepost op Donderdag, 29 augustus, 2002 door @ 11:44

De MAG-internetredactie heeft twee nieuwe elementen toegevoegd aan de internetpagina. Vanaf nu is het mogelijk om zeer eenvoudig een advertentie te plaatsen waarin je motorfietsen, onderdelen of kleding te koop aanbiedt of juist zoekt. Bovendien biedt het nieuwe advertentieboek de mogelijkheid om een oproep te plaatsen wanneer je motorfiets gestolen is.

Bovendien biedt de MAG-internetpagina nu de kans om een virtuele ansichtkaart te versturen naar vrienden en bekenden. Wil je iemand feliciteren met bijvoorbeeld zijn of haar verjaardag of met de aanschaf van een nieuwe motor? Wij bieden die (en nog veel meer) mogelijkheden!

Je vindt het advertentieboek en de ansichtkaarten op de MAG-internetpagina onder -online services- en beide diensten zijn uiteraard volledig gratis!

https://mag-nl.org

Zwartboek gevaarlijke wegsituaties Amsterdam
Gepost op Dinsdag, 20 augustus, 2002 door @ 11:20

Motorrijden in Amsterdam is ontzettend gaaf. De stad is mooi om doorheen te rijden, en je hebt op de motor weinig last van parkeer en fileleed. Helaas is het rijden een stuk minder aantrekkelijk wanneer je constant moet uitkijken en uitwijken voor gaten en scheuren in het wegdek. Diepe kuilen, provisorisch gerepareerde gaten en gewoon slecht wegdek zijn aan de orde van de dag in Amsterdam. De MAG wil de gemeente Amsterdam dringend vragen er iets aan te doen. Om dat te onderbouwen wil de MAG-regio Noord-Holland een zwartboek opstellen met de gevaarlijke situaties in de stad.

Help de regio met het samenstellen van het zwartboek en vul het meldingsformulier in op de internetpagina van de MAG: https://mag-nl.org