MAG Hulpbrief

Zoals enkele van jullie misschien wel ervaren hebben, zijn er hier en daar nogal wat bobbels en hobbels in de pechservice die de meeste verzekeraars bieden.
Zelfs de pechservice bij de reis en kredietbrief van de ANWB en het vergelijkbare produkt van de KNMV, laten je soms toch nog in de steek, als je motor, die ouder is dan zeven jaar, na een ongeval o.i.d. vanuit het buitenland terug naar Nederland moet worden gebracht.

Daarom hebben wij, exclusief voor onze leden, de pechservice ter hand genomen.
De MAG-HULPBRIEF zorgt ervoor, dat de motor en de opzittenden altijd weer thuis komen, als hen ergens in Europa een ongeval of mechanische pech is overkomen en de motor niet op korte termijn te repareren is.
Ook als je tijdens zo’n rit ziek wordt en je kan je motor daardoor niet meer zelf besturen, wordt de motor keurig voor je thuis gebracht, ongeacht de leeftijd van de motor.

Samen met Mondial Assistance, een internationale hulpverleningsorganisatie, die heel wat kennis en ervaring heeft op het gebied van hulpverlening en pechservice, hebben wij de MAG-HULPBRIEF ontwikkeld.
In Nederland verzorgt Mondial Assistance o.a. (inter)nationale hulpverlening voor lease-maatschappijen, importeurs, verzekeraars enz.

Beknopte omschrijving van de uitgangspunten:
Assistentieverlening in Nederland.
Assistentie in het buitenland.
De prijs:
Bovengenoemd assistentiepakket kost fl 60,- per motorfiets per jaar (inclusief BTW en assurantiebelasting). Samen met het MAG lidmaatschap ben je dan fl 110,- per jaar kwijt.

Tenslotte:
De MAG-HULPBRIEF is alleen te verkrijgen als je lid bent van de MAG en dus niet separaat te verkrijgen.Ben je geinteresseerd of wil je de MAG-HULPBRIEF gelijk aan vragen, neem dan kontakt op met:

MAG Holland,
Postbus 94348,
1090 GH Amsterdam,
tel: 0343-453118.
of stuur een mailtje naar .
Vergeet niet je MAG-lidmaatschapsnummer te vermelden.